شبکه سازمانی


شبکه سازمانی

شبکه سازمانی چیست

شبکه سازمانی چیست؟ “شبکه سازمانی” زیرساخت IT را نشان می دهد که سازمانهای متوسط و بزرگ از آنها برای ایجاد ارتباط بین کاربران ، دستگاهها و برنامه ها استفاده می کنند. هدف پشتیبانی از اهداف سازمان ها با ارائه مداوم و مطمئن خدمات دیجیتال متصل به کارگران ، شرکا ، مشتریان و به طور فزاینده ای از طریق همه چیز است.

شبکه سازمانی

یک شبکه سازمانی از شبکه ها و پروتکل های فیزیکی و مجازی تشکیل شده است که هدف دوگانه اتصال همه کاربران و سیستم های موجود در شبکه محلی (LAN) به برنامه های کاربردی در مرکز داده و ابر و همچنین تسهیل دسترسی به داده ها و تجزیه و تحلیل های شبکه است.

در یک شبکه LAN ، چندین دستگاه محاسباتی محلی از طریق سوئیچ ها ، روترها و اتصالات اترنت یا WIFI به یکدیگر متصل می شوند تا برنامه ها و داده ها را به اشتراک بگذارند. کاربران معمولاً برای دسترسی امن باید حساب کاربری ایجاد کنند. شرکت ها معمولاً هنگام اتصال به وب سایت یا سرورهای خارج از LAN ، نرم افزار VPN را رمزگذاری می کنند که داده های کاربر را رمزگذاری می کند. علاوه بر این ، از نرم افزار فایروال برای بازرسی و کنترل ترافیک شبکه ، هم بین LAN و جهان گسترده تر (شمال-جنوب) و هم به طور فزاینده ، در داخل شبکه (شرق-غرب) استفاده می شود.

شبکه سازمانی چیست

شبکه سازمانی به دستگاه های سوئیچینگ و مسیریابی با سرعت بالا متکی است که انتقال اطلاعات را بین رایانه های رومیزی ، سرورها ، برنامه ها و سرویس ها واسطه می کند. یک شبکه سازمانی مدرن متشکل از یک بستر مشترک شبکه و امنیت است که انواع خدمات شبکه مانند سوئیچینگ ، مسیریابی ، تعادل بار ، فایروال ، فای و مش سرویس را برای کاربردهای مدرن ارائه می دهد. این رویکرد شبکه همگرا سازمانی به از بین بردن سیستم های عملیاتی کمک می کند و اتوماسیون شبکه به پایان را تسهیل می کند.

این محیط های ابری ترکیبی مدرن همچنین چالش های امنیتی شبکه دیگری را ایجاد می کنند که مفهوم فایروال های داخلی را ایجاد کرده است. دیوارهای آتش داخلی مناطق شبکه را تقسیم می کنند و ترافیک شرق به غرب را فیلتر می کنند. پیشرفته ترین راه حل های شبکه سازمانی امروزه توانایی ارائه یکپارچه اتصال در شبکه های ترکیبی و چند ابر و ایمن سازی این شبکه ها را با بازرسی از تمام ترافیک – شمال-جنوب و شرق-غرب فراهم می کند.

شبکه سازمانی چیست

چرا شبکه سازمانی؟

شبکه سازمانی اتصال سریع و قابل اطمینان را برای کاربران نهایی و همچنین برنامه های کاربردی فراهم می کند. برنامه ها به طور فزاینده ای در شبکه مدرن توزیع می شوند و شبکه سازی ساده و امنیت در زیرساخت های بی سیم و سیمی یک ضرورت تجاری است. سرپرستان شبکه به راه حل های شبکه سازمانی نیاز دارند که یک صفحه شیشه ای را در مراکز داده و ابرها فراهم کند و چارچوب های اتوماسیون شبکه که عملیات شبکه روز 1 و 2 را ساده می کند.

امنیت مسئولیت اصلی دیگر مدیران شبکه سازمانی است. فایروال های حاشیه ای و فایروال های داخلی برای ایمن سازی برنامه ها و داده ها از حملات خارج طراحی شده اند و بنابراین پیکربندی فایروال بخشی اساسی در شبکه سازمانی است. برای بهبود امنیت شبکه سازمانی ، مدیران امنیتی به دنبال روش های پیشرفته ای برای اسکن بسته های داده برای ویروس ها و بدافزارها هستند تا از بروز عفونت هایی که در اثر حملات فیشینگ و باج افزارها گسترش می یابند ، جلوگیری کنند.

مزایای شبکه سازمانی

هر سازمانی به یک راه حل منحصر به فرد شبکه نیاز دارد که از گردش کار سازمان ، فرایندهای تولید ، تقاضای مصرف کننده ، تدارکات و غیره پشتیبانی کند. با شبکه مناسب ، سازمان ها می توانند:

افزایش کارایی از طریق همکاری

کارمندان می توانند در منابع مشترک از راه دور یا در یک دفتر ، کارخانه یا دانشگاه با هم کار کنند.

دسترسی کنترل شده به منابع شرکت

سازمان ها می توانند اتصال را به برنامه ها و داده هایی که توسط دیوارهای فایروال محیطی و داخلی کنترل و ایمن می شوند ، ارائه دهند.

بهره وری بالاتر

از آزمایش / توسعه کارآمد با ابزارهای همکاری و کنترل نسخه ، تا تنظیم خصوصی ابر با برنامه های مبتنی بر ابر و فایروال داخلی چابک ، شبکه های مدرن می توانند به طور چشمگیری بهره وری کارمندان را بهبود بخشند.

هزینه های پایین تر

ترکیبی از مجازی سازی سرور و شبکه ، کسب و کارها را قادر می سازد تا تخصیص کارآمد منابع را در داخل و زیرساخت های ابری به حداکثر برسانند. شبکه سازمانی شامل راه حل هایی برای تجزیه و تحلیل ، نظارت و امنیت است که می تواند برای بهینه سازی بیشتر عملیات مداوم کسب و کار نصب شود.

مزایای شبکه سازمانی

شبکه سازمانی شامل چه مواردی است؟

در حالی که یک شبکه سازمانی network comprise نیاز به ارائه خدمات پایان به پایان به کاربران ، موارد و برنامه ها دارد ، ممکن است از حوزه های سازنده جداگانه اما متصل باشد. به طور معمول ، هر شبکه سازنده برای اهداف خاص خود و اهداف تجاری طراحی ، تهیه و بهینه سازی می شود. انواع شبکه های سازنده عبارتند از:

پردیس ، شعبه و اینترنت اشیا (اینترنت اشیا)

این شبکه ها دسترسی ثابت و همراه را برای کاربران و چیزها فراهم می کنند. آنها در همه مناطق یک سازمان وجود دارند ، چه در دفاتر و چه در فضاهای عملیاتی مانند تولید و امکانات انبار. این شبکه ها برای دسترسی شفاف ، ایمن و تراکم بالا بهینه شده اند.


مرکز داده و ابرهای ترکیبی

این شبکه ها در مراکز داده داخلی و سرویس های ابری خصوصی و عمومی به برنامه ها ، بارهای کاری و داده ها متصل می شوند. آنها برای تأخیر کم ، امنیت و قابلیت اطمینان مهم برای ماموریت بهینه شده اند.


شبکه های گسترده (WAN)

این شبکه ها امکانات ، ساختمانها یا دانشگاهها را به شعب دیگر ، مراکز داده یا منابع ابری متصل می کنند. آنها برای تجربه کاربر و کارایی پهنای باند بهینه شده اند.

شبکه های سازمانی چگونه تکامل می یابند؟

ایجاد بنیادی برای شرکت دیجیتال مدرن

انتظار می رود شبکه ها به طور فزاینده ای امنیت را بهبود بخشند ، تجربه کاربر را افزایش دهند و بسیاری از دستگاه هایی را که وظایف اصلی تجاری خود را انجام می دهند پشتیبانی کنند. شبکه های سازمانی با طراحی مناسب ، از انواع کاربران ، دستگاه ها ، وسایل هوشمند و برنامه ها برای ارائه خدمات مطمئن و مداوم پشتیبانی می کنند.

با استفاده از کنترل کننده های شبکه

به عنوان مراکز کنترل و کنترل شبکه های مدرن سازمانی ، کنترل کننده ها کلیه عملکردهای شبکه را تنظیم می کنند. آنها وظایفی مانند ترجمه اهداف تجاری به سیاست ها ، خودکار سازی عملکرد دستگاه های شبکه ، نظارت بر عملکرد و عیب یابی را انجام می دهند.

دامنه در حال گسترش

با افزایش تعداد معاملات شبکه که در خارج از محیط های سنتی شرکت ایجاد یا خاتمه می یابند – به دلیل روندهایی مانند گسترش به چندین ابر عمومی ، تحرک و کار در خانه – شبکه نیاز به گسترش دید ، کنترل و امنیت به هر کجا از کاربران دارد. ، موارد و برنامه ها واقع شده اند.


یکپارچه سازی در سطح شرکت

شرکت ها اکنون یک استراتژی شبکه باز و جامع را اتخاذ می کنند که در دامنه های شبکه سازنده و با برنامه ها و سیستم های IT تلفیق می شود. چنین ادغام هایی عملکرد مداوم ، عملیات ساده ، بهبود انطباق و اجرای امنیت را در کل سازمان امکان پذیر می کند.

مزایای یک شبکه سازمانی بهینه شده

اتصال همیشه روشن

یک شبکه سازمانی کاملاً مناسب برای همه کاربران ، چیزها ، دستگاه ها و برنامه های موجود در یک سازمان ، مناسب برای نقش ، هدف و موقعیت مکانی ، ارتباط مناسب را فراهم می کند.

تجربه کاربری بهینه شده

یک شبکه سازمانی می تواند از طریق بهینه سازی فعال شبکه ، حل سریعتر مسئله ، اولویت بندی مناسب ترافیک ضروری و کمک به اطمینان از امنیت و حریم خصوصی ، به بهبود تجربه کاربر کمک کند.

آمادگی برای تحول دیجیتال

یک شبکه سازمانی می تواند برای حمایت از ابتکارات دیجیتالی مورد نیاز جهت سازگاری سریع با نیازهای در حال تحول سریع ، از جمله گسترش ، مقیاس گذاری ، رشد و معرفی خدمات جدید طراحی شود.

مدیریت آسانتر شبکه

ابزارهای مدیریت شبکه مانند کنترل کننده های شبکه به مدیران این امکان را می دهد که قوانین و مجوزهای دسترسی را برای کاربران و بخشها تنظیم کنند ، کاربران یا عملکردهای جدید را به راحتی اضافه کنند و عملکرد را کنترل کرده و اقدامات اصلاحی را انجام دهند ، همه از یک رابط مرکزی.

امنیت پیشرفته

علاوه بر برنامه ها و دستگاه های امنیتی ، مانند دیوارهای آتش و دروازه های امن اینترنت ، یک شبکه سازمانی به عنوان یک ردیاب اصلی تهدیدات و یک مجری امنیت و انطباق در می آید. این کار را با شناسایی دستگاه ، مشخصات و تأیید ، نظارت بر شبکه ، احراز هویت ، کنترل دسترسی ، تقسیم بندی و مدیریت دستگاه و حساب انجام می دهد.

اشتراک نرم افزار انعطاف پذیر

شبکه های سازمانی که از مجوزهای مبتنی بر اشتراک استفاده می کنند به آخرین نوآوری های شبکه و امنیت دسترسی مستمر دارند. آنها بهتر می توانند همزمان با تغییر فناوری ها و نیازها ، همگام با خواسته های در حال گسترش خود باشند.

یکپارچه سازی ابر بدون درز

همانطور که داده ها و برنامه های کاربردی بیشتری در سراسر ابرهای عمومی توسعه ، استقرار و تحویل داده می شوند ، شبکه های سازمانی ارتباط بی نقصی بین کاربران و برنامه های ابری فراهم می کنند. آنها همچنین بارهای کاری را بین مکانهای داخلی و ابرهای عمومی بهینه می کنند.

روند در شبکه های سازمانی

سرعت بالاتر

باند فرکانس Wi-Fi 6 ، 5G و فرکانس جدید برای انتقال سریع سریع و کوتاه برد امکان دسترسی به اتصال بی سیم پرسرعت را برای کاربران بیشتر و دستگاه های اینترنت اشیا در تنظیمات بیشتر فراهم می کند. همزمان 400 گیگابیت بر ثانیه استاندارد جدیدی برای شبکه های مرکز داده پرسرعت است. این نوآوری ها باعث افزایش بهره وری و ادامه نوآوری در سازمان ها می شود.

شبکه های خودکار و هوشمند

به طور فزاینده ای ، مدیریت شبکه بصورت خودکار انجام می شود ، با نرم افزاری که می تواند دستگاه های متصل را شناسایی کند ، آنها را نمایه کند و تعیین کند که آیا می توان به آنها اعتماد کرد. آنها می توانند مشکلات عملکردی یا تهدیدهای احتمالی را تشخیص داده و به طور خودکار پاسخ دهند. هوش مصنوعی (AI) ، یادگیری ماشین (ML) و استدلال ماشینی (MR) اکنون با انطباق با نیازهای منحصر به فرد هر سازمان و سفارشی سازی توصیه ها ، شبکه ها را هوشمندتر می کنند.

شبکه های مبتنی بر قصد

هر چه بیشتر شرکت ها شبکه های خود را با اصول شبکه مبتنی بر قصد (IBN) هماهنگ می کنند. شبکه های مبتنی بر نیت از تجزیه و تحلیل پیشرفته همراه با اتوماسیون مبتنی بر شبکه با نرم افزار (SDN) استفاده می کنند تا به طور مداوم عملکرد شبکه را با تغییر نیازهای تجاری هماهنگ کنند. آنها هدف تجاری را ضبط می کنند ، آن را به خط مشی هایی تبدیل می کنند که می تواند به طور مداوم در شبکه اعمال شود و به طور مداوم عملکرد شبکه را کنترل و تنظیم می کنند تا به نتایج مطلوب کسب و کار کمک کنند.

شبکه های اعتماد صفر

تحرک گسترده و پذیرش ابر نیاز به یک رویکرد پیشرفته برای محافظت از کاربران ، برنامه ها و داده ها دارد. یک چارچوب امنیتی با اعتماد صفر به جلوگیری از دسترسی غیرمجاز ، جلوگیری از نقض و کاهش خطر حرکت جانبی مهاجم از طریق شبکه کمک می کند.



کمی صبر کنید...
موردی برای نمایش وجود ندارد.

دسته‌بندی